Rhodolfo takımdan ayrılıyor! İşte yeni adresi

Rhodolfo takımdan ayrılıyor! İşte yeni adresi

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonlarda başarılı bir performans sergileye ancak bu sezon forma şansı bulamayan Luiz Rhodolfo, ülkesi Brezilya'ya geri dönüyor.

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonlarda başarılı bir performans sergileye ancak bu sezon forma şansı bulamayan Luiz Rhodolfo, ülkesi Brezilya'ya geri dönüyor.

Geçen sezon oynanan Gaziantepspor maçında sağ diz çapraz bağları kopan Rholdfo, o günden bu yana takımda sürekli forma şansı bulamadı.

FORMA YÜZÜ GÖRMEDİ

Eski süratini kaybeden Brezilyalı stoper, yine bu sezon forma şansı bulduğu 16. haftadaki Gaziantepspor maçında yaptığı bir hata neredeyse golle sonuçlanıyordu. Bu hatanın ardından 71. dakikada oyundan çıkan Rholdolfo, o maçtan sonra bir daha forma yüzü göremedi.

ÜLKESİNE DÖNEBİLİR

Bu sezon sadece 5 lig maçında forma şansı bulabilen Rhodolfo'ya ülkesinden teklif geldiği öğrenildi. Brezilyalı stoperi transfer etmek isteyen Flamengo'nun Beşiktaş'a 1.2 milyon Euro önerdiği belirtilirken, Flamngo yönetiminin Rhodolfo'nun menajeriyle de bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN