Rıdvan Dilmen Akhisar Belediyespor'dan özür diledi

Rıdvan Dilmen Akhisar Belediyespor'dan özür diledi

Beşiktaş'ın 2-0 mağlup olduğu Akhisar Belediyespor maçını Ntvspor'da değerlendiren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Akhisar Belediyespor'a az saygı duyduğu gerekçesiyle Ege temsilcisinden özür diledi.

Rıdvan Dilmen, Ntvspor'da yayınlanan %100 Futbol programında Akhisar'ın Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçı değerlendirdi.

İlk yarısı 2-0 Akhisar'ın üstünlüğüyle biten maçın devre arasında ''Benim futbol görüşüme göre Beşiktaş bu maçı kazanır. Kazanmazsa özür dilerim.'' diyen ünlü yorumcu, maçın ardından Akhisar'dan özrü diledi.

Rıdvan Dilmen Akhisar'dan özür diledi

Ersan gibi bir oyuncunuz olmadığı zaman merkeziniz ilk kez bozuldu. Ersan'ın da olmaması Rhodolfo'yu bozdu. Yorgunluk bineceğini hesaplayamadım. Rotasyonu zamanında yapmamıştı. Akhisar'ın saygı duyulacak performansına az saygı gösterdik. Onlara da bir özür borcumuz var.

"Paris olayları Gomez'i etkilemiş"

Paris olaylarından sonra Gomez'in psikolojisinin fiziğini de etkilediğini düşünüyorum. Douglao, Gomez'i yedi. Cenk'le Gökhan girdi, düzen bozuldu. Akhisar'ın tüm değişiklikleri katkı sağladı. Akhisar Sosa çıktıktan sonra 'sen bizi yenemeyeceksin' mesajını vermeye başladı.

"Büyük iş yapıyorlar"

Akhisar sert ve disiplinli bir takım. Büyük işler yapıyorlar. Tolga hatalı gol yedi ama kötü sezon geçirmiyor. Hele hele Günay soru işaretli olduğu için Beşiktaş kaleci transferi yapmalı. Tolga'yı da itmeli. 2-0 ve karşındaki takım lig 3. ise çeviremeyebilirsiniz. Değişiklikler rakibin hep işine geldi. Sosa, Oğuzhan, Gomez, Cenk de merkezde kalınca zaten çok iyi stoperleri var, vurdular. Atiba tek başına kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN