Rıdvan Dilmen: Madem görüşüldü ve teferruat yoksa bitirseydiniz işi...

Rıdvan Dilmen: Madem görüşüldü ve teferruat yoksa bitirseydiniz işi...

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, ismi Fenerbahçe ile anılan açıklamalarda bulunan teknik direktör Ersun Yanal için açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın açıklamalarını yorumladı.

''BEN FENERBAHÇELİ RIDVAN OLARAK...''

Ben Fenerbahçeli Rıdvan olarak, ben teferruat derim. Derim de. Hala daha o formanın verdiği etiketiyle Allah'a şükür ekmek yiyoruz. Tabi ki kendi kabiliyetimizde yorumculuğumuzu sürdürüyoruz ama çocuklarımıza bıraktığımız miras olacak. Ben hiç para konuşmadım. İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin de konuşmadı. Ersun Yanal şampiyon oldu ve iz bıraktı. Taraftar da sevdi. Diyelim ki Şenol hoca ayrıldı. Beşiktaş, Ersun Yanal'a gitti. Ersun Yanal Beşiktaş'a gitmeyecek miydi? Gidecekti. O yüzden teferruat için yeterli midir değil midir soru işareti.

Fenerbahçe'nin teknik direktör değişikliğine tabi ki ihtiyaç var. Madem görüşüldü ve teferruat yoksa bitirseydiniz işi. Rıdvan 1.5 yıllık kontrat istemez. Gel 1 hafta ihtiyacımız var dese, buradan Kadıköy'e uçar giderim. Eğer perde arkasında 6 aylık, 1.5 yıllık ise o teferruatlık durum değildir.

Bari Pazartesi sabahı rejenerasyon antrenmanını Ersun Yanal yapsın. İş bitmiş. Yarın Fenerbahçe yenilirse küme düşme hattına geriliyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN