2016 Rio Olimpiyatları'nda güreşen Rıza Kayalp'in mayosu tartışılıyor

2016 Rio Olimpiyatları'nda güreşen Rıza Kayalp'in mayosu tartışılıyor

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda erkekler grekoromen stil 130 kilo finalinde Kübalı Mijain Lopez Nunez ile mücadele eden milli güreşçi Rıza Kayaalp'in giydiği mayo tartışma konusu oldu.

2016 Rio Olimpiyatları'nda erkekler grekoromen stil 130 kilo güreş müsabakalarının finalinde giydiği mayo tartışma yarattı.

DHA'nın haberine göre Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Carioca Arena'da yapılan erkekler grekoromen stil 130 kilo güreş müsabakalarının finalinde Kübalı Mijain Lopez Nunez'e teknik üstünlükle yenilerek gümüş madalyada kalan milli güreşçi Rıza Kayaalp'in giydiği mayoda beyaz üzerine kırmızı Ay-Yıldız dikkat çekerken, "Bu bayrak Türk Bayrağı değil, daha çok Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağına benziyor. Hatta Tunus bayrağını da andırıyor", "Rıza hangi ülke adına yarıştı" şeklinde yorumlar yapıldı.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN