Sakarya karıştı, CHP'li Erdoğdu isyan etti

Sakarya karıştı, CHP'li Erdoğdu isyan etti

Sakaryaspor’un Amedspor’u 2-0 yendiği maçın ardından Sakaryalılar konuk takımın teknik heyet ve oyuncuları ile tartıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, yaşananlara tepki gösterdi: “Çok yazık!”

TFF 2. Lig’in 7. haftasında önceki gün oynanan Sakaryaspor- Amedspor maçında ortalık karıştı. 90 dakika öncesi statta “Ölürüm Türkiyem” isimli şarkı çalındı. Devre arası ise skorboard ekranından askeri operasyon görüntüleri veridi. Mücadele sonrası da Sakaryasporlu taraftarlar Amedspor soyunma odası önünde futbolcular ve teknik heyetle tartıştı.

Yaşananlara sert tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “On binlerce Diyarbakırlı asker var. Binlerce Diyarbakırlı şehit düştü. Bu görüntülerin milyonlarca Diyarbakırlıyı ne kadar inciteceğini, ötekileştireceğini hiç mi düşünmezler. Bu ayrıştırma ve ötekileştirme bölücülüğü mü yoksa birlikteliği mi besler? Yazık... Çok yazık...” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN