Samir Nasri 2 yıllığına Antalyaspor'da | Son dakika haberleri

Samir Nasri 2 yıllığına Antalyaspor'da | Son dakika haberleri

Spor Toto Süper Lig'de yaptığı transferler sezona iddialı giren Antalyaspor, dünyaca ünlü Fransız yıldız Samir Nasri ile 2 yıllık anlaştığını resmen açıkladı.

Kadrosunda Kamerunlu Eto'o, Jeremy Menez, Maicon gibi yıldız futbolcuları bulunduran Antalyaspor bir dünyaca ünlü futbolcu ile daha anlaştı.

ANLAŞMA 2 YILLIK

Antalyaspor, Cezayir asıllı Fransız yıldız Samir Nasri ile 2 yıllığına anlaştı.

Antalyaspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kulübümüz, İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Manchester City takımında forma giyen orta saha oyuncusu Samir Nasri ve kulübüyle yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya vararak 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.

MANCHESTER CITY TEŞEKKÜR ETTİ

Premier Lig ekibi Manchester City de twitter hesabından yaptığı açıklamada Fransız futbolcuya Antalyaspor'da başarılar diledi. İşte Manchester City'nin açıklaması: "Fantastik anılar için teşekkürler, Antalyaspor'da başarılar"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN