Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta grup maçları tamamlandı

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta grup maçları tamamlandı

Şampiyonlar Ligi heyecanı A, B, C ve D Grubu'nda 3. hafta maçları sona ererken tarihi bir gece yaşandı. Roma, 2-0 geriye düştüğü Chelsea deplasmanında 3-2 öne geçti ama üstünlüğünü koruyamadı. PSG'li Cavani ve Barcelona'lı Lionel Messi ise attıkları gollerle isimlerini bir kez daha tarihe yazdırmayı başardılar.

Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. hafta mücadelesi, Stamford Bridge'de oynandı.Chelsea 11. dakikada David Luiz ve 37. dakikada Eden Hazard'ın golleriyle 2 farkı yakaladı. Roma, 40. dakikada Kolarov ve 64. ile 70. dakikalarda Edin Dzeko ile 3-2 öne geçti. 75. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Eden Hazard, takımına beraberliği getirdi ve maç da 3-3 sonuçlandı.

CENGİZ YEDEK KALDI

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan milli oyuncumuz Cengiz Ünder, süre bulamadı. Bu skorun ardından Chelsea grupta ilk puan kaybını yaşadı ve 7 puanla zirvede yer aldı. Roma ise 2. bearberliğini aldı ve 5 puanla 2. basamağa yerleşti. Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 4. hafta mücadelesinde Roma ile Chelsea, İtalya'da karşı karşıya gelecek.

MESSI VE CAVANI’DEN TARİHE GEÇEN GOLLER

Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi, Olympiakos’a karşı takımının ikinci golünü atan isim olurken Arjantinli yıldız Avrupa kupalarındaki 100. golünü atmayı başardı. Paris Saint Germain’in golcüsü Edinson cavani ise, Anderlecht maçının ikinci golünü atan isim oldu. Uruguaylı yıldız, Ruud van Nistelrooy ve Cristiano Ronaldo’dan sonra Şampiyonlar Ligi’nde üst üste 7 maçta gol atan üçüncü futbolcu oldu.

KARABAĞ TARİHE GEÇTİ

Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Qarabağ Ağdam’a konuk olan Atletico Madrid, deplasmanda 0-0’lık beraberlikle evine döndü ve beklemediği bir puan kaybı yaşadı. Azerbaycan ekibi ise ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde ilk puanını almayı başardı. Azerbaycan temsilcisi Qarabağ Ağdam’ın sahasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilirken maçın 75. dakikasında Dino Ndlovu’nun ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla ev sahibi ekip 10 kişi kaldı. Kadro kalitesi olrak Azeri ekibinden çok üst seviyede olan Atletico Madrid, 10 kişi kalan rakibi karşısında gol bulmayı başaramayınca mücadele 0-0 beraberlikle sona erdi. Qarabağ Ağdam bu sonuçla gruptaki ilk puanını alırken Atletico Madrid ise 2 puana yükseldi.

17-10/19/1.jpg

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Karabağ 0-0 Atletico Madrid

Benfica 0-1 Manchester United

CSKA Moskova 0-2 Basel

Bayern Münih 3-0 Celtic

Anderlecht 0-4 PSG

Chelsea 3-3 Roma

Barcelona 3-1 Olympiakos

Juventus 2-1 Sporting

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN