Şenol Güneş'ten Caner Erkin değerlendirmesi: Çok üzüldüm...

Şenol Güneş'ten Caner Erkin değerlendirmesi: Çok üzüldüm...

Spor Toto Süper Lig 8. haftada Antalyaspor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Caner Erkin'in 6 ay sahalardan uzak kalmasıyla ilgili olarak çok üzüldüğünü ifade etti...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettikleri maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyle ilgili görüşlerini dile getiren Şenol Güneş, "Şampiyonlar Ligi sonrası oynayacağımız rakip kim olursa olsun motivasyonları yüksek olacağını biliyorduk. Antalyaspor'un usta oyuncuları var. Oynadıkları oyun puanla eşdeğer değil. Dirençlerini kırmamız gerekiyordu. Hücuma çıkarken bizi durdurmaya çalıştılar. Kısmen başarılı oldular" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN CANER ERKİN ÜZÜNTÜSÜ

Kazanmalarının yanı sıra Caner Erkin'in sakatlığına üzüldüklerini belirten Şenol Güneş, "Maçın tamamında hak eden takımız, mutluyuz. Sakatlık olmadan çıkmamız gerekiyordu. Caner'in sakatlığına üzüldük. Necip, Beck ve Caner'i dinlendirip yerlerine oynayacakları görmek istedim. Caner'i düşünmüyordum, oyuna almak zorunda kaldı. Aşil tendonunun sıkıntısı böyle. İnşallah en kısa zamanda toparlar. Durumunu takip ediyoruz" diye konuştu.

GÜNEŞ'İN VINCENT ABOUBAKAR YORUMU

Antalyaspor maçında güzel bir gol atan Vincent Aboubakar hakkıdna görüşleri istenen Güneş, "Aboubakar bugün de gol kaçırdı, nereden baktığınıza bağlı. Gol attı ama gol de kaçırdı. nereden bakarsanız, eleştirebilirsiniz de. Aboubakar iyi oynamaya çalıştı, aktif oyunun içerisinde hareketliydi. ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN