Son dakika! Fatih Terim'den sert açıklama

Son dakika! Fatih Terim'den sert açıklama

Olaylı derbinin ardından açıklanan PFDK sevklerine ilk tepki Galatasaray'dan geldi. Fatih Terim, çok sert bir açıklama yayımladı.

PFDK'nın disiplin sevklerini açıklamasının ardından Fatih Terim Twitter hesabından çok sert bir açıklama yaptı. İşte Terim'in açıklaması:

Her kim ki yaşananlardan fayda sağlıyor ve içinde bulunduğu durumdan çıkmak için hedef şaşırtarak gündem yönetmeye çalışıyorsa, her kim ki Galatasaray ile Fatih Terim adı yan yana gelince rahatsız oluyorsa, her kim ki kalemiyle sarı kırmızı renklere adanmış hayatları yok sayıyorsa, karşısında yüreği, duası, emeği, sözü, alın teri ile kenetlenince müzesi dolan 30 milyon Galatasaraylı olduğunu unutmamalı.

Fatih Terim'in Twitter'dan yaptığı bu açıklama çok kısa süre içerisinde 21 bin beğeni, 12 bin retweet ve binlerce yorum aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN