Son Dakika: Fatih Terim’le kavga eden Selahattin Aydoğdu ifadeye çağrıldı

Son Dakika: Fatih Terim’le kavga eden Selahattin Aydoğdu ifadeye çağrıldı

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumaları ile Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu arasında yaşanan kavganın ardından Aydoğdu bugün akşam saatlerinde ifade vermek üzere polis merkezine gitti.

İzmir'in Çeşme İlçesi'nin turistik Alaçatı Mahallesi'nde Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu ve çalışanları ile Milli Takımlar Sportif Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumalarının geçen Cumartesi günü karıştığı kavga ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olayın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydoğdu, bugün akşam saatlerinde iddiaya göre basın yoluyla hakaret ve tehdit nedeniyle ifadeye çağrıldı. Bunun üzerine Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu Alaçatı polis merkezine giderek ifade verdi. Aydoğdu'nun ifade verdikten sonra ayrılacağı belirtildi. 

ÇEŞME/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN