Son dakika! Mesut Özil Almanya Milli Takımı'nı bıraktı!

Son dakika! Mesut Özil Almanya Milli Takımı'nı bıraktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafı nedeniyle Almanya'da mahalle baskısına maruz kalan ve Fotoğraf için 'bugün yine yaparım' açıklaması yapan Mesut Özil, Almanya Milli Takımını bıraktığını ve bir daha forma giymek istemediğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraftan dolayı Almanların hedef tahtasına oturttuğu Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

ARTIK YETER

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Mesut, Alman Futbol Federasyonu ve diğer birçok kişinin bana olan davranışı nedeniyle artık Almanya Milli Takımı formasını giymek istemiyorum. Bu kararı vermek benim için çok zor oldu. Çünkü takım arkadaşlarım için, teknik ekip için, Alman halkı için her zaman her şeyimi verdim. Ama Alman Futbol Federasyonu'ndaki üst düzey yetkililerinin bana karşı tutumları, benim Türk kökenime saygı duymamaları ve beni bir politik propagandaya dönüştürmeleri, artık yeter dedirtti'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN