Son dakika! Milli atletimiz Ramil Guliyev yine tarih yazdı! Rekorla altın madalya

Son dakika! Milli atletimiz Ramil Guliyev yine tarih yazdı! Rekorla altın madalya

Milli atletimiz Ramil Guliyev, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 200 metrede 19,76'da şampiyona rekoru kırdı ve altın madalya kazandı.

vrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 200 metre finalinde milli atlet Ramil Guliyev, altın madalyanın sahibi oldu.

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın üçüncü gün akşam seansında erkekler 200 metre finali koşuldu.

 
Milli atlet Ramil Guliyev, 19,76'lık derecesiyle şampiyona ve Türkiye rekoru kırarak altın madalya elde etti. 2017 Londra Dünya Şampiyonası'nda da altın madalya kazanan Guliyev, kariyerinin ilk Avrupa şampiyonluğuna rekor kırarak ulaştı.

Büyük Britanyalı Nethaneel Mitchell-Blake 20,04'lük süresiyle gümüş, aynı dereceyle İsviçreli Alex Wilson da bronz madalya elde etti.

ESCOBAR'DAN GÜMÜŞ MADALYA

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın üçüncü gün akşam seansında erkekler 400 metre engelli finali yapıldı.

Ay-yıldızlı atlet Yasmani Copello Escobar, 47.81'lik derecesiyle gümüş madalya kazandı. Milli atlet, elde ettiği derece ile daha önce 47.92'lik Türkiye rekorunu geliştirdi.

Norveçli Karsten Warholm 47.64'lük süresiyle altın, İrlandalı Thomas Barr da 48.31'lik zamanlamasıyla bronz madalya aldı.

Yasmani Copello Escobar, 2016'da Amsterdam'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN