Son dakika! Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu

Son dakika! Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu

Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında tarih yazarak üst tura lider olarak çıkan Beşiktaş’ın son 16 turundaki rakibi belli oldu.

Tarihinde ilk kez Devler Ligi gruplarından çıkan Kartal, son 16 turu kura çekimine seribaşı olarak katılıyor. Siyah-Beyazlılar gibi gruplarını ilk sırada bitiren Barcelona, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, PSG ve Roma da seribaşı kulüpler arasında yer alıyor.

İŞTE SON 16 TURU EŞLEŞMELERİ

Beşiktaş - Bayern Münih

Tottenham - Juventus

Manchester City - Basel

Liverpool - Porto

Manchester United - Sevilla

PSG - Real Madrid

Roma - Shakhtar Donetsk

Barcelona - Chelsea

17-12/11/screenshot_1.jpg

MAÇ TARİHLERİ

Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Porto, Real Madrid, Sevilla ve Shakhtar Donetsk ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan giriyor. Beşiktaş’ın kendi grubunun ikincisi olan Porto ile eşleşme ihtimali bulunmuyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak.

RÖVANŞ İSTANBUL'DA OLACAK

Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Porto, Real Madrid, Sevilla ve Shakhtar Donetsk ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. Siyah-Beyazlılar’ı Nyon’daki kura çekiminde Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner temsil edecek.

KARTAL'IN GELİRİ 230 MİLYON TL

Kupa 1’de ikinci tur biletini kapan Kara Kartal, bu başarısı sebebiyle kasasını da doldurdu. Ayak bastı parası olarak 12.7 milyon Euro’yu kapan Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi gruplarını 4 galibiyet ve 2 beraberlikle tamamlayarak 7 milyon Euro’luk performans gelirini de elde etti. Son 16 primi olarak 6 milyon Euro’yu kazanan Şenol Güneş’in öğrencileri, ek olarak 25 milyon Euro da pazarlama gelirini almaya hak kazandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN