Beşiktaş'ın Jose Sosa'yı ikna turları sürüyor

Beşiktaş'ın Jose Sosa'yı ikna turları sürüyor

Sezon açılışında idmanlara çıkmayan, ancak daha sonra başkan Fikret Orman'ın devreye girmesiyle idmanlara katılmasına karşın Avusturya kampında bu tavrını tekrarlayan Jose Sosa, yöneticileri bezdirmiş durumda. Kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcu, Ahmet Nur Çebi'ye de 'hayır' cevabını verdi.

Beşiktaş yönetimi gitmek konusunda ısrarcı tavırlarını sürdüren Jose Sosa'yı ikna etmek için adeta seferber olmuş durumda.

Şampiyon takımın iskeletinde çok fazla oynama yapmak istemeyen Siyah-Beyazlılar bu sebeple yaşanan olumsuz sürece rağmen Jose Sosa'yı ikna etmeye uğraşıyor.

CEZA ALMAMAK İÇİN İDMANA ÇIKMIŞTI

İlk sezon açılışında yaptığı antrenmanlara katılmama eyleminden sonra başkan Fikret Orman ile görüşen ve ceza almamak için idmanlara çıkan Sosa için bu kez de Avusturya'da aynı eylemden dolayı kadro dışı kalmıştı.

16-07/28/resimid_3760115.jpg

YÖNETİCİLERİ BEZDİRDİ

İstanbul'da bulunan Sosa için bu kez Ahmet Nur Çebi devreye girdi. Arjantinli oyuncu ile sürekli olarak telefonla, bununla da yetinmeyip yüz yüze de görüşen Çebi'ye yine hayır yanıtını veren Sosa adeta yöneticileri bezdirmiş durumda.

16-07/28/resimid_3751196.jpg

TEK BAŞINA ÇALIŞIYOR

Başka hiçbir şart öne sürmeden ailesinden ayrılamayacağını tekrarlayan Jose Sosa ise İstanbul'da tek başına çalışmalarını sürdürüyor ve kendi açısından da bu sürecin bir an önce sonuçlanmasını istiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN