Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi derbi maçlarla açılacak! İşte ilk hafta fikstürü

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi derbi maçlarla açılacak! İşte ilk hafta fikstürü

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2018-19 sezonun fikstürü belli oldu. İlk hafta mücadelelerinde Fenerbahçe - Beşiktaş Sompo Japan ve Galatasaray - Anadolu Efes karşılaşmaları oynanacak.

 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezonun fikstür çekimi yapıldı. İstanbul'da bulunan bir otelde gerçekleştirilen fikstür çekimine TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, TBF CEO'su Ömer Onan, TBF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı, TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, TBF Medya ve İletişim Direktörü Barış Kuyucu, TBF yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

Türkye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Battal Durusel'i anarak başladığı açılış konuşmasının ardından TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak 2018-19 sezonunun takvimi ve kura çekimi ile ilgili teknik detayları paylaştı. Kura çekimini gerçekleştiren takımların temsilcileri kısa konuşmalarla Battal Durusel'i anarken, yeni sezon öncesi bütün takımlara şans dilediler.

İLK HAFTA OYNANACAK MÜSABAKALAR ŞU ŞEKİLDE:

Fenerbahçe - Beşiktaş Sompo Japan
Sakarya BŞB. - Türk Telekom
Banvit - Arel B.Çekmece
Darüşşafaka - Gaziantep Basketbol
Galatasaray - Anadolu Efes
Afyon Bld. - Bahçeşehir Koleji
İstanbul BBSK - Trabzonspor
Pınar Karşıyaka - Tofaş

18-08/10/tahincioglu-basketbol-fikstur.png
 




İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN