Tarih yazmak istiyorum

Tarih yazmak istiyorum

Fenerbahçe yeni transferleri Giuliano, Soldado ve Isla’yı basına tanıtırken, Brezilyalı futbolcu “Son dakikaya kadar buraya gelmek için büyük mücadele verdim” dedi. Alex ile karşılaştırılmasına değinen genç yıldız, “Ben kendi tarihimi ‘Giuliano’ olarak yazmak istiyorum” dedi.

Fenerbahçe’nin yeni transferleri Giuliano de Paula, Roberto Soldado ve Mauricio Isla, Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen toplantıyla basına tanıtıldı.

Brezilyalı futbolcu Giuliano, zor bir transfer sürecinin sonunda Fenerbahçe’ye geldiğini anlatarak, “Fener’in ilk teklifini duyunca ‘Evet’ dedim. Son dakikaya kadar buraya gelmek için büyük mücadele verdim. Fenerbahçe’nin büyüklüğü ve hedefleri, kabul etmemde etken oldu” dedi.

27 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’nin unutulmaz Brezilyalısı Alex ile karşılaştırılmasıyla ilgili şöyle konuştu: “Alex mükemmel bir oyuncuydu. Türkiye’de idol haline geldi. Saha içinde büyük başarılara ulaştı. Buraya gelmeden önce onunla konuştum. Onun pozisyonunda oynayacağım için sorumluluklarımı biliyorum. Onun başarıları bana sorumluluk getiriyor. Ben, Giuliano olmak istiyorum. Bu kıyaslamaları artık bir kenara bırakalım. Ben kendi tarihimi ‘Giuliano’ olarak yazmak istiyorum. Alex bir liderdi, idoldü. Giuliano’nun da bu adımları atması lazım.”

Öte yandan İspanyol santrfor Roberto Soldado, kendisini çok iyi hissettiğini ve forma giymeye hazır olduğunu belirtirken, Şilili savunma oyuncusu Isla ise “Ünü her tarafa yayılmış ve herkesin bulunmak istediği bir kulüpteyim” dedi.

TÜRK DEVİ YIKILDI

Vardar’ın sahasında Fenerbahçe’yi 2-0 yenmesi Makedon medyasında da geniş yer buldu. Sloboden Pecat gazetesi, ‘Fenerbahçe dizlerinin üzerinde, Vardar Türk devini yıktı’ derken, haberi ‘Vardar Fener’i söndürdü’ başlığıyla veren Makedonski sport gazetesi, iki gollü galibiyet için süper yorumunu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN