TFF 1. Lig Play-Off finalinin adı belli oldu!

TFF 1. Lig Play-Off finalinin adı belli oldu!

Göztepe, Boluspor'u 2-0 mağlup ederek finale yükseldi. Finalde Giresunspor'u 1-0 mağlup eden Eskişehirspor'un rakibi oldu.

TFF 1. Lig play-off'unda finalin adı belli oldu! 21:30'da başlayan mücadelede Göztepe, Boluspor'u 2-0 mağlup ederek toplamda 4-0'lık skorla rakibini eledi ve finale yükseldi.

Göztepe'yi galibiyete taşıyan goller, 74. dakikada Tayfur Bingöl ve 90+4. dakikada Murat Akın'dan geldi. 24 yaşındaki Tayfur bu sezonki 6. golünü kaydetmiş oldu.

Mücadelenin 76. dakikasında Emre Can Coşkun ile ikili mücadeleye giren Andre Santos, kırmızı kart gördü. Hakem Hüseyin Göçek'in kararına oldukça sinirlenen Brezilyalı oyuncu, uzun süre sahadan çıkmak istemedi. Boluspor'da 90+1. dakikada Alim Öztürk de 2. sarı kartını görerek oyundan atılan 2. futbolcu oldu.

19:00'da başlayan mücadelede Giresunspor'u 1-0 mağlup eden ve toplamda 4-3'lük skorla rakibini eleyen Eskişehirspor'un finaldeki rakibi Göztepe oldu. TFF 1. Lig play-off finali 4 Haziran tarihinde oynanacak.

TFF 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Eskişehirspor, deplasmanda Giresunspor ile 3-3 berabere kalarak evinde oynayacağı rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etmişti. Play-Off finalinin iki iddialı takımı Es Es ve Giresunspor, son kozlarını bu akşam paylaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı ve finale kaldı.

9. dakikada Eskişehirsporlu futbolcu Ofoedu’nun sol taraftan yaptığı ortada Giresunspor savunmasını geçen topu rakip ceza sahası içindeki Erkan Zengin, doğrudan kaleye gönderdi. Kaleci Eser Altın’a çarpan meşin yuvarlağı, Hürriyet Gücer kafasıyla ağlara gönderdi: 1-0 Eskişehirspor, karşılaşmayı 1-0 kazandı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN