Trabzon gruptan çıkma şansını zora soktu: Gümüşhanespor: 0 - Trabzonspor: 0

Trabzon gruptan çıkma şansını zora soktu: Gümüşhanespor: 0 - Trabzonspor: 0

Türkiye Kupası H Grubu'nda Trabzonspor deplasmanda Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kaldı. Bu skorun ardından bordo-mavililer Ziraat Türkiye Kupası grubundan çıkma şansını zora soktu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. haftasında deplasmanda Spor Toto 2. Lig ekibi Gümüşhanespor ile golsüz berabere kaldı. Bu sonucun ardından Trabzonspor 6, Gümüşhanespor ise 8 puana yükseldi. Son hafta maçlarında Gümüşhanespor eğer Kızılcabölükspor'dan puan alırsa bir üst tura yükselen taraf olacak. 

H Grubu'nda dün oynanan karşılaşmada ise Atiker Konyaspor, Kızılcabölükspor'u 1-0 yenerek puanını 11'e yükseltti ve gruptan çıkmayı garantiledi. 1 puanlı Kızılcabölükspor'un ise iddiası kalmadı.

17-01/18/1356573_2105e7ed4b533fbb456266c236e89554.jpg

MAÇTAN NOTLAR

MEDJANİ SİFTAH YAPTI

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı yeni transferlerden Carl Medjani, Gümüşhanespor maçıyla birlikte ilk 11'de yerini aldı. Bordo mavili forma ile transferinin ardından ilk kez 11'de kendine şans bulan 31 yaşındaki savunma oyuncusu, Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında oynanan Bursaspor maçında 64'üncü dakikada oyuna dahil olmuştu.

FUTBOLCULAR KRAMPONLARINI DEĞİŞTİ

Trabzonsporlu futbolcular, Gümüşhanespor maçı öncesi kentteki olumsuz hava koşullarının saha zeminini de etkilemesi nedeniyle, ısınmanın ardından kaymayı önleyen özel krampon giyerek sahaya çıktılar.

TRİBÜNLER DOLDU

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5'inci hafta mücadelesinde Gümüşhanespor ile Trabzonspor arasında Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Gümüşhanespor ve Trabzonspor taraftarları tribünlerin büyük bölümünü doldururken, maç öncesi takımları lehine tezahüratlarda bulundular.

YÖNETİMDEN ŞEHİT ÖZCAN'IN MEZARINA ZİYARET

Trabzonspor yönetimi, Gümüşhanespor maçı öncesi Diyarbakır'da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen Trabzonlu Şehit Polis Miraç Kadir Özcan'ın Maçka ilçesinde bulunan mezarını ziyaret etti.

KAPTAN YUSUF ERDOĞAN

Trabzonspor'da kaptan Onur Recep Kıvrak'ın kadroda olmaması, Mustafa Yumlu'nun da transfer görüşmeleri yapmak için takımdan ayrılması nedeniyle Gümüşhanespor maçında sahaya Yusuf Erdoğan kaptan olarak çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN