Trabzonspor maçına 2000 Galatasaray seyircisi alınacak

Trabzonspor maçına 2000 Galatasaray seyircisi alınacak

Trabzon İl Güvenlik Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçta 2000 Sarı-Kırmızılı taraftarın alınacağını açıkladı.

Trabzon İl Güvenlik Kurulu, yaptığı toplantıda Trabzonspor'un gelecek hafta ilk defa yeni stadında ezeli rakibi Galatasaray'la oynayacağı maça, 2000 Sarı-Kırmızılı taraftarların alınmasını kararlaştırdı.

İLK BÜYÜK MAÇ

Ligin 19'uncu haftasındaki Gaziantepspor maçıyla birlikte yeni stadı Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne geçiş yapan bordo mavililer, bir ilki yaşayacak. Yeni stadında 3 maça çıkan Trabzonspor, 3 büyüklerle oynayacağı ilk karşılaşmasını Galatasaray'la oynayacak.

GALATASARAY TARAFTARLARI ALINACAK

Trabzonspor Kulübü, Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu'nun sezon başında 3 büyük takım Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Trabzon’da oynayacağı maçlarda taraftarlarının alınmayacağı kararını göz önüne alarak bir başvuru yaptı. İstanbul'da Galatasaray ve Beşiktaş ile oynanan maçlara bordo mavili taraftarlarının alınması üzerine Trabzon'da oynanacak olan maçlarda da rakip takım taraftarların Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde alınmasını istedi.
Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu'nun bugün gerçekleştirdiği toplantıda Galatasaray taraftarlarının da maça alınmasına karar verildi. Buna göre 2000 sarı kırmızılı taraftar, 18 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada kendilerine ayrılan bölümde müsabakayı seyredebilecek.

YENİ STADINDA YENİLGİSİ YOK

Devre arasında eksiklerin giderilmesinin ardından 2'nci yarıda iç saha maçlarını Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynamaya başlayan bordo mavililer, ilk resmi maçında Gaziantepspor’u 4-0 mağlup etti. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde daha sonra 3 maç oynayan Trabzonspor, 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti, yenilgi yüzü görmedi.

HEDEF SEYİRCİ REKORU

Trabzonspor, yeni stadında Galatasaray karşılaşmasında galip gelmek isterken yönetim, ligin cumartesi günü oynanacak 25'inci hafta mücadelesinde Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde iç saha seyirci rekorunu da kırmayı hedefliyor. 41 bin 461 seyirci kapasitesine sahip olan yeni stadını tamamen doldurmayı planlayan yönetim, bu yüzden taraftarlarına 'maça gelin' çağrısında bulunmaya başladı. Kombine biletlerle birlikte şu anda seyirci sayısının 35 bine yaklaştığı belirtilirken maç gününe kadar stadın dolacağı bildirildi.

SARAL: TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE KAZANACAĞIZ

Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Galatasaray maçında tribünlerin dolacağına inandıklarını, zorlu müsabakadan iyi futbolla iyi sonuç elde etmeyi hedeflediklerini söyledi. Taraftarların verdiği destekten memnun kaldıklarını ifade eden Gökhan Saral, şöyle konuştu:
"Yeni stadımızda önceki haftalarda oynadığımız maçlarda 23-25 bin civarında taraftarımız bizi destekledi. Galatasaray maçı için ise şu ana kadar kombinelerin yanı sıra satılan biletlerle 35 bin rakamına yaklaştık. Hedefimiz 41 bin 461 kapasiteli stadyumu doldurmak. Taraftarlarımızın ilk derbi maçında rekor bir katılım sağlayacağına inanıyoruz. Ligde son 8 maçımızı da kaybetmedik. Galatasaray karşısında taraftarlarımızın desteğiyle futbolun güzelliklerinin sergilendiği keyifli bir maç izlettirmeyi ve sonunda kazanan taraf olmayı hedefliyoruz.

TRABZON / DHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN