Trabzonspor'da 61 milyonluk operasyon

Trabzonspor'da 61 milyonluk operasyon

4 haftadır galibiyete hasret kalan ve son olarak 5-0’lık Malatya hezimeti ile büyük bir hayal kırıklığı yaratan Bordo- Mavililer’de değişim rüzgarları esmeye başladı.

Fanatik gazetesinin haberine göre Malatya yenilgisi sonrasında takım kaptanı olarak gerekli reaksiyonu göstermeyen Onur Kıvrak ile bir önceki hafta Bursa maçında oyundan çıkarken teknik heyete tepki gösteren Burak Yılmaz’ın kadro dışı kaldığı açıklanmıştı. Trabzonspor yönetiminin iki isim için de alınan kararların arkasında olduğu ve devre arasında yıldız oyuncularıyla yollarını ayıracağı öğrenildi.

OCAK AYINDA İKİ İSİM İLE YOLLAR AYRILACAK

'Burak, Fırtına’dan bonuslarla birlikte senelik 5 milyon Euro (30.5 milyon TL) kazanırken, Onur Kıvrak’ın da sezon başında ‘feda’ demesine rağmen yıllık 2.5 milyon Euro (15.3 milyon TL) aldığı kaydedildi. Ocak ayında iki ismi gönderecek olan Karadeniz ekibi, böylelikle 7.5 milyon Euro’luk (45.8 milyon TL) bir maliyetten kurtulmuş olacak. Burak ve Onur’un yanı sıra Slovak yıldız Juraj Kucka’nın isminin de gönderilecekler listesinin en başında yazdığı belirtildi.

FORMAYI ALAMADI

31 yaşındaki futbolcu, sezon başından bu yana idmanlardaki isteksiz tavırları nedeniyle teknik direktör Ünal Karaman’dan formayı alamamıştı. Bordo-Mavili ekip, Burak ve Onur ile birlikte, yıllık 2.5 milyon Euro’ya oynayan yıldız oyuncunun da takımdan ayrılması durumunda 10 milyon Euro’luk (61.1 milyon TL) maaş yükünden tasarruf edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN