Trabzonspor'da Kucka ile Yusuf arasında frikik kavgası

Trabzonspor'da Kucka ile Yusuf arasında frikik kavgası

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Bursaspor'u Yusuf Yazıcı'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Maçın önüne geçen olay ise 24. dakikada kazanılan frikik atışında Slovak oyuncu Kucka'nın, Yusuf Yazıcı'yı sert bir şekilde ittirmesi oldu.

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor, evinde oynadığı Bursaspor maçını genç yıldızı Yusuf Yazıcı'nın attığı golle 1-0 mağlup etti. Fırtına, Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından çıkışa geçti ve üst üste oynadığı son 5 maçın hepsini kazandı.

Bursaspor karşısında galip gelerek zirve yarışına ortak olan Trabzonspor'da maçın 24. dakikasında istenmeyen bir olan yaşandı.

BURAK YILMAZ'DA OLAYA DAHİL OLDU

24. dakikada Trabzonspor lehine verilen frikikte topun başına Yusuf Yazıcı geçti. Frikiği kullanmak isteyen Kucka, Yusuf Yazıcı’nın kullanmak istemesi sonucu Yusuf’u itti. Yusuf Yazıcı moral bozukluğuyla topun başından ayrıldı. Ardından Kucka topun olduğun alandan uzaklaştı ve frikiği Okay Yokuşlu kullandı. İkiliyi takip eden Burak Yılmaz da uzaktan bağırarak olaya dahil oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN