Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta'dan Mircea Lucescu açıklaması

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta'dan Mircea Lucescu açıklaması

Muharrem Usta, Trabzonspor Başkanlığı'na seçilmesinin hemen ardından yaptığı açıklama ile önümüzdeki sezondan itibaren takımın yeni hocasının büyük olasılıkla Mircea Lucescu olacağını açıkladı.

Trabzonspor'un kongresinde 12 oy farkla Celil Hekimoğlu'nu geride bırakarak başkanlığa seçilen Muharrem Usta, seçimlerden önce verdiği Mircea Lucescu sözünü yineledi.

"Büyük ihtimalle Lucescu olacak"

Kongreden zaferle ayrılmasının hemen ardından yaptığı açıklamada Usta, ''Mircea Lucescu benim çok yakın arkadaşım. Kendisiyle sürekli görüşüyorum. Şu anda bir takımı çalıştırıyor ve onu zor durumda bırakmak istemem. Ama önümüzdeki sezonun başından itibaren iyi bir teknik adamla çalışacağız ve bu da büyük ihtimalle Lucescu olacak. Sezon sonuna kadar da planımızı yapmış durumdayız.'' dedi.

''İtibar sorunumuz var''

Muharrem Usta, Trabzonspor'daki ilk icraatının ise kulübün itibar sorununu ortadan kaldırmak olduğunu söyledi. Usta bunun yanı sıra maddi ve sportif anlamada da hızlı bir şekilde işe koyulacaklarını aktardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN