Trabzonspor'un yeni transferi Vahid Amiri kimdir? Vahid Amiri hangi mevkide oynuyor?

Trabzonspor'un yeni transferi Vahid Amiri kimdir? Vahid Amiri hangi mevkide oynuyor?

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, İran’lı oyuncu Vahid Amiri Trabzon’a getirdi. Peki Trabzonspor'un yeni transferi Vahid Amiri kimdir? Vahid Amiri hangi takımdan geldi, hangi mevkide oynuyor? İşte transferin tüm detayları.

Vahid Amiri kimdir? Vahid Amiri hangi takımdan geldi ve hangi mevkide oynuyor? Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, İran’lı sol kanat oyuncusu Vahid Amiri’yi Trabzon’a getirdi. Trabzonspor İranlı sol kanat oyuncusu Vahid Amiri’yi Trabzon’a getirdi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğu ve Kulüp Genel Koordinatörü Özkan Sümer, futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından masaya oturacak. Anlaşma sağlanması halinde oyuncuyla sözleşme imzalanacak.

DÜNYA KUPASI'NDA OYNADI

Kariyerinin tamamını İran'da geçiren Vahid Amiri, son olarak Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda boy göstermişti. Dev turnuvada 3 maçta, 266 dakika sahada kalan Amiri, fileleri havalandıramadı. İran Ligi'nde son iki sezonu Persepolis'te geçire başarılı orta saha, kariyeri
boyunca çıktığı 183 karşılaşmada 23 gol atarken, sadece 1 kez kırmızı kart gördü. Amiri, İran Milli Takımı ile de 35 maçta, 3 defa gol sevinci yaşadı.

İLK TRANSFER OLACAK

Önceki sezonların aksine transfer dönemini sakin geçiren Trabzonspor, Amiri ile sözleşme imzalaması halinde bu sezonki ilk transferini gerçekleştirmiş olacak. Amiri ayrıca, Trabzon'un ilk İranlı futbolcusu olarak tarihe geçecek.

'BONSERVİS ÖDEMEYECEĞİZ'

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Amiri transferi için açıklamalarda bulundu. İranlı kanat oyuncusunu Amiri'yi Trabzon'a getirdiklerini belirten Hacısalihoğlu, "Sağlık kontrolünden geçirdikten sonra son görüşmeyi yapacağız. Oyuncu hazırlıklarına özel bir hoca eşliğinde Trabzon'da devam edecek. Takım 24 Temmuz'da Trabzon'a dönüyor. Amiri takımla çalışmalara burada
başlayacak. Dünya Kupası'nda İran Milli Takımı ile yer alan ve takımı Persepolis'in düzenli formasını giydiği bir oyuncu. Oyuncunun kulübüyle sözleşmesi bittiği için bir bonservis bedeli ödemeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'UN YENİ TRANSFERİ VAHİD AMİR KİMDİR?

1988'de İran'da dünyaya gelen Vahid Amiri, altyapıdan bu yana ülkesinde top koşturuyor. 30 yaşındaki oyuncu daha önce yurt dışında hiçbir kulüpte forma giymezken son birkaç sezondaki performansıyla kariyerinin yönünü değiştirmiş durumda.

İki yıl öncesine kadar İran'ın kalburüstü ve düşük bütçeli takımlarında forma giyen Vahid Amiri, Naft Novin Tehran'da oynamaya başladıktan sonra saha içindeki yaptıklarıyla kısa sürede ülke içinde ün kazandı. Sol kanatta görev yapabilen ve hücumda skora etkinliğinin yanında savunma özellikleriyle de ön plana çıkan Amiri, attığı gollerden çok asistleriyle konuşulan bir oyuncu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN