TRT spikeri Erdoğan Arıkan'dan tepki çeken sözlerine ilk açıklama  

TRT spikeri Erdoğan Arıkan'dan tepki çeken sözlerine ilk açıklama
 

Beşiktaş'ın Bayern Münih'e yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini yorumlarken kullandığı ifadeler tepki çeken TRT spikeri Erdoğan Arıkan açıklama yaptı.

TRT Spor spikeri Erdoğan Arıkan, Beşiktaş'ın Bayern Münih'e yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi sonrası Fenerbahçe'nin Vardar'a, Galatasaray'ın ise Östersunds'a boyun eğmesini eleştirmiş büyük tepki toplamıştı. Erdoğan Arıkan'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Erdoğan Arıkan, Spor Artı programında Fenerbahçe ve Galatasaray için 'Büyük kulüplerin küçük takımları onlar. Avrupa'ya çıkınca fazla bir şey yapamayan takımlar. Dolayısıyla da fazla büyüyemiyorlar" diye konuştu.

Erdoğan Arıkan'ın bu sözleri Beşiktaş taraftarı tarafından destek görürken, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarınca ise yoğun tepkiyle karşılandı.

Sosyal medyada Galatasaray ve Fenerbahçelilerin tepkisini çeken sözleri sonrasında Erdoğan Arıkan'dan açıklama geldi:

"TRT SPOR ve çalışanları, Kulüplerimize ve şanlı geçmişlerine her zaman saygılıdır... 15 -20 milyona yakın taraftarı olan kulüplerin büyüklüğü zaten tartışılamaz, sahadaki takımları da büyük olursa dünyada başarı gelir ve Türkiye daha mutlu olur saygılarımla."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN