Türkiye için küçük, Luce için büyük bir maç

Türkiye için küçük, Luce için büyük bir maç

Türkiye’nin evinde İsveç’e yenilerek Uluslar Ligi’nde bir alt kümeye düşmesi, A Milli Takım’ın geleceğine ilişkin tartışmaları alevlendirdi. Lucescu eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Ay-Yıldız’ın bugün Ukrayna ile yapacağı özel maç ise Rumen teknik adam için kader sınavına dönüştü.

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında bu akşam Antalya’da Ukrayna’yı konuk edecek. Ay-yıldızlı ekibimiz için bir önemi bulunmayan karşılaşmada teknik direktör Lucescu’nun geleceği belirlenecek.

İsveç mağlubiyeti ile UEFA Uluslar Ligi’nde B Ligi 2. Grup’u son sırada bitirmesi kesinleşen ve C Ligi’ne düşen A Milli Futbol Takımımız, 2018’deki son mücadelesinde özel maçta bu akşam Ukrayna’yı konuk edecek. Türkiye’nin başındaki ilk sınavını Rusya 2018 elemelerinde Ukrayna önünde veren teknik direktör Mircea Lucescu, belki de yine bir Ukrayna karşılaşmasının ardından veda edecek…

Ukrayna önünde ortaya koyulacak mücadele, İsveç yenilgisinin ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Rumen hocanın durumu konusunda önemli ipuçları verecek. EURO 2020 elemelerine yerli bir teknik adam ile başlanması gerektiği görüşünün ağırlık kazandığı bir döneme denk gelen Ukrayna maçının Milli Takımımız açısından ise herhangi bir önemi bulunmuyor.

Antalya Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan ay-yıldızlılar, artık maç saatini beklemeye başladı. Saat 20.30’da başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak müsabakayı Kosova Futbol Federasyonu’ndan Genc Nuza yönetecek. Türkiye ile Ukrayna bu akşam 9. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 8 müsabakanın (dördü özel) 4’ünü kazanan millilerimiz, rakibi önünde ikişer de beraberlik ve yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 11 gol bulan Milli Takımımız, kalesinde ise 9 gol gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN