Türkiye - Moldova maçı öncesinde tezahürat yasağı

Türkiye - Moldova maçı öncesinde tezahürat yasağı

A Milli Takımımızın Molvoda ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde sürpriz bir karar alındı. Eskişehir'de oynanacak maç öncesinde taraftarlar ortak bir karar alarak İzlanda taraftarının yaptığı 'balina çağırma' tezahüratının yapılmayacağını açıkladı.

Hürriyet'in haberine göre, A Milli Takımımızın Finlandiya ile oynadığı mücadele sırasında da yapılan balina çağırma tezahüratı Eskişehir taraftarını harekete geçirdi.

MİLLİ MAÇTA YASAK

İzlandalılar tarafından EURO 2016'da ünlenen tezahüratın yapılmasını istemeyen taraftarlar, sosyal medyada bir araya gelerek bu tezahüratın milli maçta 'yasak' olduğunu ifade etti.

Hatırlanacağı üzere İzlanda Milli Takımı'nın maçlarında yapılan bu tezahürat, bu sezon bir çok takımımızın stadında da deneniyor. Ancak Eskişehirspor taraftarı, Moldova ile oynanacak maçta bu tezahüratın yapılmasını istemediği için yasak kararı aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN