Türkiye - Rusya maçını dostluk kazandı

Türkiye - Rusya maçını dostluk kazandı

2017 Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonasında Türkiye ile Rusya arasında oynanan ve golsüz eşitlikle sona eren mücadelede dostluk rüzgarları esti.

İki ülke arasında yaşanan gerginliğin aksine takımlar dostane bir görüntü sergiledi. İki takım da milli marşların bitiminde birbirlerini alkışlarken, tribünlerden de iki takıma sevgi gösterisinde bulunuldu.

15-11/25/1371676.jpg

2017 Avrupa Şampiyonası 5. grup 4. hafta karşılamasında Türkiye, Rusya ile Fethiye’de karşı karşıya geldi. Dostluk havasında geçen karşılaşma öncesi kaptanlar Esra Erol ile Kseniia Tsybutovich ülke bayraklarının bulunduğu flamaları sundu. İki ülke arasında yaşanan gerilimin aksine sakin bir ortamda oynanan karşılaşmayı protokol ve yaklaşık 2 bin taraftar izledi.

Karşılaşma golsüz sonuçlandı

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta iki takım rakip kaleye gitmekte zorlandı. Maçın son dakikalarında 2 takım futbolcularında da yorgunluk belirtileri gözlendi. Gol olmayınca karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, Türkiye gruptaki ilk puanını aldı.

İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN