Türklere dikkat!

Türklere dikkat!

Fransa’da geçen sezon oynanan Lyon maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 yıl Avrupa’dan men tehdidi ile karşı karşıya olan Beşiktaş, Leipzig mücadelesi öncesi Alman yetkililer ile temasa geçecek. Siyah-Beyazlı yönetim, Türk futbolseverlere bilet satılmamasını isteyecek.

Avrupa Ligi’nde geçen sezon deplasmanda Lyon ile oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle saha olaylarının 2 yıl içinde tekrarlanması halinde 1 yıl Avrupa’dan men edilme riski taşıyan Beşiktaş, Almanya’da yaşayan Türklerin fazlalığı nedeniyle Lepzig sınavı öncesi bazı girişimlerde bulunacak. UEFA’dan gelen uyarı gereğince, herhangi bir yaptırımdan korunmak adına bu sezon Avrupa’daki deplasman maçlarına taraftar götürmeme kararı alan Siyah-Beyazlılar, Leipzig sınavı öncesinde alarma geçti.

Avrupa’daki deplasman maçları öncesinde taraftarlarının bu duruma hassasiyet göstermesi için duyuru yapan Beşiktaş, diğer taraftan ev sahibi kulübü yetkililerinden de Türk taraftarlara bilet satılmaması yönünde talepte bulundu.

Şampiyonlar Ligi’nde üst turu garantileyen Kara Kartal, 6 Aralık’ta Leipzig ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Grup ikincisinin belirlenmesi yolunda büyük önem taşıyan maçta bir sorun yaşanmasını istemeyen Siyah-Beyazlılar, şimdiden düğmeye bastı.

Alman kulübüne yazı yollamak için hazırlıklara başlayan Beşiktaş, gerekli mercilere de başvuruları yapmayı planlıyor. Siyah-Beyazlılar, bu meseleyle ilgilenmesi için görevlendirilecek özel bir ismi de Almanya’ya göndermeyi düşünüyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN