Ünal Aysal Galatasaray başkanlığına geri mi dönüyor?

Ünal Aysal Galatasaray başkanlığına geri mi dönüyor?

Galatasaray’ın eski başkanı Ünal Aysal, kendi dönemine yöneltilen finansal konudaki eleştirileri yanıtlarken, başkan adaylığıyla ilgili de iddialara cevap verdi.

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, HT Bloomberg'e verdiği röportajda kulüple ilgili açıklamalar yaparken, başkan adaylığıyla ilgili ise; "başkanı olan kulüpte böyle bir şey düşünmek doğru olmaz" diye konuştu.

Kendi döneminde yapılan transferlerin arkasında durduğunu söyleyen Ünal Aysal, "Kulübü borca sürüklediğimiz söylemi katiyetle yanlış. Bunu söyleyen arkadaşlar rakamlara bakmıyorlar. Benim kulübü devraldığım zamanla devrettiğim zaman arasında borç-alacak farkı neredeyse hiç yok. Ek borçlanma yok. O günkü banka borçları bugünkü banka borçlarının hemen hemen yüzde 20 altında. Neresinden tutarsanız tutun; mali açıdan kulübü devraldığım nokta ile devrettiğim nokta arasında bizim mahçup olacağımız bir durum yok. 117 milyon dolar transfer yapılmış, o transferler bugünkü yönetime hediye bırakılmış durumdaki ki hala takımda oynuyorlar. Benim yarısında başkan olduğum sezonun sonunda üç kupa aldılar. Bugün de dokuz futbolcu daimi olarak hala oynuyor" dedi.

"ÖZBEK'E AYIP OLUR"

Ünal Aysal "Yeniden başkan olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Başkanı olan kulüpte böyle bir şey düşünmek doğru olmaz. Başkana başarılar diliyorum. Başarılı olacağına da inanmak istiyorum. Bunun için çalışıyor, uğraşıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüplerin başkanlığı son derece zor ve fedâkarlık gerektiren gerektiren görevler. Başkan varken böyle bir konuda fikir belirtmenin kendisine ayıp olacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN