Ünal Aysal'a “İspanyol çileği”

Ünal Aysal'a “İspanyol çileği”

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın İspanya, İtalya ya da İngiltere'den bir kulüp satın almayı planladığı öne sürüldü. Aysal'ın favorisinin ise İspanyol Malaga olduğu iddia edildi.

Transfere yönelik yaptığı bir açıklamada, “Pastamız hazır. Bundan sonra olursa bir çilek olur” ifadesini kullanınca adı çilek ile özdeşleşen Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal'ın İspanya, İtalya veya İngiltere'den bir kulüp satın almayı planladığı ileri sürüldü. Bir dönem Reading (İngiltere) ve Cesena (İtalya) ile ilgilendiği konuşulan, Valencia'nın (İspanya) da maliyetini hesaplattıran Aysal'ın son gözdesinin Malaga olduğu dile getirildi. Aysal'ın, İspanya Ligi'nde geride kalan 11 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 9 mağlubiyet ile sadece 4 puan toplayan ve dibe demir atan Malaga ile yakından ilgilendiği vurgulandı. Yakın zamanda Aysal'ın, kaleci Cenk Gönen'i de kadrosunda barındıran Malaga'nın yeni sahibi olabileceği konuşuluyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN