Usain Bolt'a Türkiye'den transfer teklifi

Usain Bolt'a Türkiye'den transfer teklifi

Futbolculuk kariyerine başlamak isteyen 8 Olimpiyat şampiyonluğu bulunan Jamaikalı atlet Usain Bolt'a Türkiye'den transfer teklifi olduğu iddia edildi.

Atletizm kariyerine sayısız rekor ve şampiyonluk sığdıran, ardından profesyonel futbola geçmek isteyen dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kısa mesafe koşucusu Bolt için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

ESPN'in Australian Associated Press'a dayandırdığı habere göre, Jamaikalı eski atlet için Türkiye, Avustralya, Macaristan ve ABD 2. Ligi'nden transfer teklifleri var.

AVUSTRALYA'DA 6 HAFTALIK İMZA

Alman ekibi Borussia Dortmund'da da antrenmanlara çıkan Bolt, son olarak Avustralya Ligi takımlarından Central Coast Mariners ile 6 haftalık bir deneme süresi konusunda anlaşma yapmıştı.

ESPN'nin haberinde Türkiye, Avustralya, Macaristan ve ABD 2. Ligi'nden gelen tekliflerin bazılarında deneme süresi yerine Bolt'la doğrudan kontrat imzalanmak istendiği de öne sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN