Üzeyir Özdurak: İyi bir seri yakalamak istiyoruz

Üzeyir Özdurak: İyi bir seri yakalamak istiyoruz

Vestel Venus Sultanlar Ligi Klasman Etabı'nda Halkbank serisini 2-1'le tamamlayarak beşincilik-altıncılık maçına çıkmaya hak kazanan Çanakkale Bld. Başantrenörü Üzeyir Özdurak, "Bursa B.Şehir Bld. ile iyi bir seri yakalamak istiyoruz."

Vestel Venus Sultanlar Ligi Klasman Etabı'nda Halkbank serisini 2-1'le tamamlayarak beşincilik-altıncılık maçına çıkmaya hak kazanan Çanakkale Bld.'de, Avrupa Kupaları'na üst üste 2. kez kalmanın sevinci yaşanıyor.

Çanakkale Bld. Başantrenörü Üzeyir Özdurak bu konuyla ilgili duygularını şu şekilde açıkladı: "Dün Çanakkale'de inanılmaz bir atmosfer ve heyecan vardı. Tüm kent, acaba tekrar Avrupa Kupası'na katılabilir miyiz düşüncesiydi. Bu herkes üzerinde inanılmaz bir stres oluşturdu. Her 2 takım da maçı kazanmayı çok istiyordu. Sahada da çok iyi bir taktik savaşı oldu. Bu vesileyle de Halkbank teknik ekibini ve oyuncularını kutluyorum. Kendi tarafımıza gelince, tüm seyircileri, yöneticilerimizi, inanilmaz bir direnç gösteren oyuncularımı ve ekibimi canı gönülden kutluyorum. Tüm Çanakkale'ye hayırlı uğurlu olsun. Bursa B.Şehir Bld. ile iyi bir seri yakalamak istiyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN