VakıfBank sezonu, ilk kez görücüye çıkan VakıfBank Spor Sarayı’nda düzenlenen törenle açtı

VakıfBank sezonu, ilk kez görücüye çıkan VakıfBank Spor Sarayı’nda düzenlenen törenle açtı

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin son şampiyonu VakıfBank sezonu, ilk kez görücüye çıkan VakıfBank Spor Sarayı’nda düzenlenen törenle açtı. Kulüp Başkanı Osman Demren bu sezon da zirveyi hedeflediklerini söyledi.

CELAL DEMİRBİLEK

Türkiye ve dünya voleybolunun önde gelen kulüplerinden VakıfBank yeni sezonu yeni salonunda açtı... Kulüp Başkanı Osman Demren, kulüp yöneticileri, teknik kadro ve sporcuların hazır bulunduğu sezon açılışıyla, Sarı-Siyahlıların yeni salonu da ilk kez görücüye çıkmış oldu.

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, “En büyük eksiğimiz olan salonumuzu bitirmek üzereyiz. Sürdürülebilir başarı adına istikrarlı bir şekilde yatırımlarımız devam ediyor” derken Başantrenör Giovanni Guidetti ise “Karşılaşacağımız rakipler çok güçlü olsa da biz bu zorlu mücadeleden istediğimizi alarak çıkacağımıza eminiz. Uzun süredir beklediğimiz bu yeni salonu görünce, buna inancım bir kat daha arttı” ifadelerini kullandı. Sezon açılış töreninde, bu senenin yeni transferleri, son Olimpiyat Oyunları MVP’si (En Değerli Oyuncu) Çinli Zhu Ting, Cansu Özbay, Özge Nur Yurtdagülen ve Melis Durul da basın mensuplarına tanıtıldılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN