Valbuena'dan olay gönderme

Valbuena'dan olay gönderme

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena'nın, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafı beğenmesi büyük yankı uyandırırken, yıldız isim tepkiler sonrası açıklama yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nden elenen ve ligde ilk 4 haftada 7 puan kaybeden Fenerbahçe'de taraftarların beğendiği ender isimlerden birisi olan Mathieu Valbune, sosyal medyada sürpriz bir harekete imza attı.

Valbuena, bir Fenerbahçe taraftarının hesabından yapılan paylaşımı beğendi. Fransız yıldızın, bu fotoğrafı beğenmesi taraftarlar arasında takım arkadaşlarına mesaj gönderdiği şeklinde yorumlandı.

17-09/11/7vbud_1505116287_0752.Jpeg

BİR DAHA OLMAYACAK

Fransız futbolcu bu konun ardından Twitter'dan bir açıklama yayınladı.  32 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, sosyal medya ekibi tarafından tamamen yanlışlıkla olduğunu ve bir daha tekrarlanmayacağını dile getirdi. İşte ilk yapılan beğeni ve sonrasında Valbuena, Twitter adresinden bir açıklama yaptı. Fotoğrafın üzerine çarpı koyup tekrar yayınlayan Fransız futbolcu, "Insta ve sosyal medya ekibim yanlışlıkla bu aldatıcı resmi beğenmiş. Ben buna tamamıyla karşıyım. Bir daha olmayacak"' dedi.

17-09/11/59b669fb0f25443e64f95e61.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN