Van der Wiel Cagliari için sağlık kontrolünden geçti

Van der Wiel Cagliari için sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçe'de geçen sezon oynadığı kötü futbolla Aykut Kocaman tarafından kadroda düşünülmeyen Gregory van der Wiel'in yeni takımı belli oldu. Gregory van der Wiel, Fenerbahçe'den ayrılarak İtalya'nın Cagliari takımına kiralanacak.

Hollandalı sol bek Gregory van der Wiel'in Fenerbahçe'den ayrılarak Cagliari'ye gitmesi sadece imzaya kaldı.

Hollandalı oyuncu, Cagliari'ye transferi öncesinde sağlık kontrollerinden geçti.

1 YILLIĞINA KİRALAYACAK

Cagliari ile görüşmek üzere İtalya'ya giden Gregory van der Wiel'in, tüm kontrat şartlarında anlaşma sağladığı belirtildi. Fenerbahçe'nin Van der Wiel'i bir yıllığına 1 milyon euro bedelle Cagliari'ye kiralayacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon PSG'den transfer edilen Wiel, sarı-lacivertli forma ile çıktığı 17 maçta 1 asist yaptı. Fenerbahçe, Cagliari'den Isla'yı almıştı.

VAN DER WIEL'DEN VEDA MESAJI

Hollandalı futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uçağın fotoğrafını paylaşarak 'bye' yazmıştı.

Son olarak affedilen ve takımla çalışmalara başlayan Van der Wiel, Cagliari ile oynanan hazırlık maçında taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN