Vodafone İstanbul Maratonu 11 Kasım'da

Vodafone İstanbul Maratonu 11 Kasım'da

“Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul” sloganı ile 11 Kasım’da düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu’nun 40’ıncısı, binlerce sporcuya ve yüzbinlerce İstanbulluya ev sahipliği yapacak. İki kıta arasında koşulan dünyanın tek maratonunda bu yıl 30 bin çipli sporcu ter dökecek. Cuma ve cumartesi günleri ise Maraton ve Spor Fuarı gezilebilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu’nun 40’ıncısı “Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul” sloganı ile 11 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Avrupa’nın en iyi 17, dünyanın en iyi 38 maratonu arasında yer alan, dünyada kıtalararası koşulan tek maraton olan organizasyona bu yıl 100 ülkeden 30 bin çipli sporcu ve yüzbinlerce İstanbullu katılacak. 

TÜRKİYE'NİN EN PRESTİJLİ SPOR ETKİNLİKLERİNDEN

Türkiye’nin en prestijli spor etkinliklerinden biri olan maratonun bilgilendirme toplantısı yarın Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. Cuma ve cumartesi günleri de aynı yerde Maraton ve Spor Fuarı gezilebilecek. 11 Kasım Pazar günü ise saat 08.45’te Tekerlekli Sandalye, saat 09.00’da 42K Elit Atlet, saat 09.15’te 15K, saat 09.30’da da 10K yarışının startı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gişelerinden verilecek. Halk Koşusu da saat 09.45’te başlayacak.

Organizasyonun ödül töreni saat 12.00’de Sultanahmet Meydanı’nda düzenlenecek. Maraton heyecanı 12 Kasım Pazartesi günü Le Meridien İstanbul Etiler’de gerçekleşecek ve saat 19.00’da başlayacak Yaş Grupları Ödül Töreni ile son bulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN