Volkan Demirel: 'İçim içimi yiyor'

Volkan Demirel: 'İçim içimi yiyor'

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş derbisi öncesi yedek kalmasını değerlendirdi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, hem ligde alınan sonuçlar hem de UEFA Avrupa Ligi'nde aldığıkları kötü sonuçlar sonrası Beşiktaş maçının kendileri için şans olduğunu belirterek, "Umuyorum ve diliyorum ki maçtan galibiyetle ayrılacağız. Uzun yıllar burada bir üstünlüğümüz var. Bugün her şeyi tersine çevirme şansımız var. Bunu hafta başından beri konuşuyoruz. Bugün galibiyeti bütün Fenerbahçe taraftarlarına armağan edeceğiz. Bu maç Beşiktaş maçı. Her zaman bu maçın konsantrasyonu farklı olur. Yedekte olduğum için içim içimi yiyor. Kendime oynamam gerektiğini söylüyorum. Bunu kendi içimde çözmem gerek. Arkadaşlarım umarım bugün galibiyeti alacaklardır." dedi.

İlk haftalarda galip gelmeleri halinde uyum sorunun gündeme getirilmeyeceğini ifade eden tecrübeli file bekçisi, "Her şey neticeyle ilgili. Üst üste kötü sonuçlar almasaydık bazı şeyler konuşulmayacaktı. Yeni takımız ve herkesin alışma sürece var. Her şey neticeyle alakalı. Bu maç bizim için çok büyük bir şans. Beşiktaş maçı olmasaydı yine sıkıntılar yaşayabilirdik" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN