Volkan Demirel, Milli takım fırsatını da tepti

Volkan Demirel, Milli takım fırsatını da tepti

Fenerbahçe'de Göztepe maçının ardından Trabzonspor karşısında da kariyerine yakışmayacak goller yiyen Volkan Demirel ilk kez Kadıköy'de protesto edildi. Milli takım teknik direktörü Lucescu'nun Volkan Demirel'i yeniden almayı planladığı ancak üst üste hatalı goller sonrası bu fikrinin değiştiği belirtildi.

Fenerbahçe Trabzonspor maçında Ozan ve Hasan Ali'den sonra Volkan Demirel de ıslıklandı. Böyle giderse sarı-lacivertli teknik heyet sahaya çıkaracak 11 bulamayacak... Kalesine gelen 2 topun da gol olması sarı-lacivertli taraftarları kızdırırken, Volkan her degaj kullanmasında taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Milli takım aday kadrosunu açıklamaya hazırlanan Lucescu'nun Volkan Demirel'i yeniden almayı planladığı ancak üst üste hatalı goller sonrası bu fikrinin değiştiği belirtildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN