Yine yeniden Burak Yılmaz

Yine yeniden Burak Yılmaz

Beşiktaş’ta yeniden Burak Yılmaz sesleri duyulmaya başlandı… Gol yollarında yaşanan sıkıntıya çare arayan Siyah-Beyazlıların tecrübeli santrfor ile el sıkıştığı, imza için devre arasının beklendiği öne sürüldü.

Son iki yıldır sık sık Beşiktaş’ın gündemini meşgul eden Burak Yılmaz’ın sezonun ikinci yarısında Siyah-Beyazlı formayı giyeceği öne sürüldü... Trabzonspor’da kadro dışı bırakıldıktan sonra adı Galatasaray ve Medipol Başakşehir ile de anılan tecrübeli santrforun Beşiktaş ile anlaştığı belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda görmeyi çok istediği yıldız futbolcu ile tüm şartlarda el sıkıştığı dile getirilen yönetimin, transfere devre arası resmiyet kazandıracağı vurgulandı. Daha önce Burak’ın bonservisi için menajer ücreti ile birlikte 5 milyon euro talep eden Bordo-Mavili yönetimin en azından maliyetinden kurtulmak için geri adım attığı da sızan bilgiler arasında. Bu sezon ligde 7 maçta görev alan ve 547 dakika sahada kalan Burak, 5 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN