Zeynep Demirkol: Teniste ilk 50 uzak hedef değil

Zeynep Demirkol: Teniste ilk 50 uzak hedef değil

Türk tenisinin en büyük destekçilerinden TEB'in Marka ve İletişim Direktörü Zeynep Demirkol, “Dünya çapında Türk tenisçiler yetiştirilmesine katkı sağlamayı fazlasıyla önemsiyoruz. Bu spora yatırımın anlamını biliyoruz. Bir Türk'ün WTA ya da ATP'de ilk 50'ye girebileceğine inanıyor ve bunun heyecanını yaşıyoruz” dedi.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'a sayılı günler kala turnuvayı ve Türk sporcuları değerlendiren TEB Marka ve İletişim Direktörü Zeynep Demirkol, turnuvanın son şampiyonu Çağla Büyükakçay'ın bir kez daha kupayı kaldırabileceğini söyledi. Tenis camiasının buluşma noktası Kort dergisine konuşan Demirkol, “Geçen yıl Ankara'da TEB Tennis Stars'ta kozlarını paylaşan Eugenie Bouchard ile Çağla'nın bu kez finalde karşılaşması müthiş olur. Ülkemizin geleceğine yatırım yapmayı misyon edinmiş bir bankayız. O nedenle kupayı yine bir Türk tenisçinin kazanmasını arzu ediyoruz. Umarım Çağla geçen yılki başarısını tekrarlar” diye konuştu.

6 yıldır Türkiye’de tenisin yaygınlaşması ve geniş kitleler tarafından sevilmesi için çalışmalar yaptıklarını aktaran Demirkol, “Gençlerimiz arasından dünya çapında raketler yetiştirilmesine katkı sağlamayı, tenisle Türkiye markasına değer katarak, ülkemizin spor ekonomisinden daha fazla pay almasına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Tenis yatırımlarının önemini biliyor ve kaçınmıyoruz. Gelecekte bir Türk sporcunun ATP ya da WTA’da ilk 50’ye girebileceğine inanıyor ve bunun heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

Tenis üzerindeki ‘zengin sporu’ algısını kırmak amacıyla her yıl farklı etkinlikleri hayata geçirdiklerini belirten Demirkol, “Geçen sene turnuva için tenis taraftarı yetiştiren dünyanın tek akademisi ‘We Are Tennis Fan Academy’i oluşturduk. Türkiye’de kortlara yeni bir soluk getirdik.
Son olarak, geçen ekim ayında Ankara’da düzenlediğimiz TEB Tennis Stars, Türkiye’nin ilk Show Down etkinliği olarak tenisseverler ile buluştu” değerlendirmesinde bulundu.

Tenis yatırımı sayesinde müşterileri ile ilişkilerinı derinleştirme fırsatı yakalıdıklarını vurgulayan Demirkol şöyle devam etti: “TEB BNP Paribas WTA Championships’i düzenlediğimiz üç yıl boyunca, müşterilerimizi maçları birlikte izlemeye davet ettik; onları Azarenka, Radwanska, Wozniacki gibi yıldızlarla buluşturduk. Yaptığımız araştırmalarda TEB müşterileri arasında tenis bilinirliğinin oranı Türkiye genelinden daha yüksek çıktı. Bunda oyuncu-müşteri buluşmaları, şube imza günü gibi müşterilerimize dokunan tenis etkinliklerinin büyük rolü oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN