Zirvede kritik randevu

Zirvede kritik randevu

Süper Lig’de üst sıralardaki tüm takımları yakından ilgilendiren maçta bu akşam lider Başakşehir ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Ev sahibi Başakşehir Alparslan ve da Costa’dan, Cimbom ise Emre, Sinan, Belhanda ve Donk’tan yoksun mücadele edecek.

Süper Lig’in 16’ncı haftasında bu akşam lider Medipol Başakşehir ile son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile 7’nci basamağa kadar gerileyen Galatasaray karşı karşıya gelecek. Saat 19’da başlayacak maç sırasında zirve hesapları yapan tüm ekiplerin gözü kulağı Başakşehir’de olacak. Deplasmanda MKE Ankaragücü’nü yenerek evindeki Demir Grup Sivasspor mağlubiyetini telafi eden Abdullah Avcı’nın öğrencileri sakat Alparslan ile cezalı da Costa’dan yoksun mücadele edecek. Son haftalarda yaşadığı düşüş ile taraftarını üzen Galatasaray’da ise sakatlıkları bulunan Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Belhanda ile cezalı Donk takımdaki yerini alamayacak. Ümit Öztürk’ün düdük çalacağı karşılaşmayı beIN SPORTS 1 naklen yayınlayacak. Başakşehir zirvedeki yerini sağlamlaştırmaya, Cimbom ise farkı azaltmaya çalışacak.

STAT: Başakşehir
HAKEM: Ümit Öztürk
SAAT: 19.00
YAYIN: beIN SPORTS 1

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL

Mert, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visca, İrfan, Arda, Bajic

GALATASARAY MUHTEMEL 

Muslera, Mariano, Serdar, Ozan, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Onyekuru, Feghouli, Eren

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN