Arda'nın menajeri: Arda kesin olarak ayrılıyor

Arda'nın menajeri: Arda 
kesin olarak ayrılıyor

Atletico Madrid yönetimi, Arda Turan'ı kulüp binasına çağırdı ve ayrılık kararını şartlı olarak kabul etti. Öte yandan menajer Ahmet Bulut Arda'nın son durumu hakkında flaş açıklamalar yaptı.

Milli futbolcumuz Arda Turan, Atletico Madrid defterini kapatıyor.

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut Ersin Düzen'in sunduğu Futbol Günlüğü'ne çok özel açıklamalarda bulundu. Bulut, Arda'nın yeni sezonda Atletico Madrid forması giymeyeceğini söyledi.

Bulut'un açıklamaları

"Arda artık yeni bir adım atmak istiyor. Kararı kendisi verdi. Ayrılacağını kulübe bildirdim. Doğrudan isim vermem doğru olmaz ama 10 gün içerisinde yeni takımı belli olacak. Lig değişikliği olup olmayacağını söyleyemem. O zaman takım ortaya çıkar. Atletico Madrid'den daha iyi bir takıma gidecek.

Barcelona'yla görüşmedim

Atletico Madrid Arda'yı göndermeye önce sıcak bakmadı ancak bizim isteğimiz karşısında kırmadılar ve yardımcı oldular. Gelen teklifler sportif açıdan değerlendiriyoruz. Arda'yı daha da yukarıya götürecek bir kulüp olacak. Barcelona'dan kimseyle görüşmedim. Arda'yı resmen isteyen 3 kulüp var. Bunlardan birisi Arda'nın yeni takımı olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN