Alternatif Sahne’de Salih Demirci rüzgarı esti

Alternatif Sahne’de Salih Demirci rüzgarı esti

Süleymanpaşa Belediyesinin Değirmenaltı Mahallesinde bulunan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Alternatif Sahne Günleri etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor

Alternatif Sahne’nin son konuğu farklı müzik projesi ile Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Şefi Salih Demirci ve orkestrası oldu.Türk Sanat Müziği sanatçısı olan Demirci, arabesk, fantezi ve Türk Sanat Müziği şarkılarını rock sounduyla yorumlayan yeni tarzıyla dinleyicilerin beğenisini kazandı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Demirci, Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu, Ferdi Özbeğen gibi efsane arabesk ve fantezi sanatçılarının eserlerini yeni tarzıyla dinleyicilerle buluşturdu. Demirci, arabesk rock tarzında çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN