Balıkçı barınağında inceleme

Balıkçı barınağında inceleme

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa ilçesinde Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu ve üyeler ile bir araya geldi

Balıkçıların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Ceylan; yanlış avlanma sonucu balık türlerinde ciddi azalma olduğunu, balıkçıların ekmek kapısı olan denizlerde yanlış avlanmanın önüne geçilmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması, kurallara titizlikle uyması gerektiğini söyledi.Vali Ceylan, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da balıkçıların sorunlarının çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.Daha sonra Vali Ceylan ve beraberindekiler denize açılarak tekne turu yaptılar. İncelemeleri sırasında Vali Ceylan’a Tarım ve Orman İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca da eşlik etti.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN