Başkan Albayrak Şarköy’de incelemelerde bulundu

Başkan Albayrak Şarköy’de incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesine bağlı Hoşköy, Gaziköy ve Uçmakdere Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek TESKİ tarafından Uçmakdere Mahalle’sine kurulan çeşme ve su deposu tesislerinde incelemelerde bulundu

Şarköy ilçesinde ilk olarak Hoşköy, Gaziköy ve Uçmakdere Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, burada vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Başkan Albayrak, vatandaşlara devam eden projelerin en kısa sürede tamamlanacağını müjdesini verdi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak’a Şarköy’e ve Tekirdağ geneline yapılan yatırımlar dolayısıyla teşekkür etti.Daha sonra TESKİ tarafından Uçmakdere Mahalle’sine kurulan çeşme ve su deposu tesislerini ziyaret eden Başkan Albayrak, buradaki çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alarak personele iyi çalışmalar diledi.

TEKİRDAĞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN