Başkan Eşkinat mahalle sakinleriyle buluştu

Başkan Eşkinat mahalle sakinleriyle buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, her hafta ayrı bir mahallede düzenlenen halk buluşmaları kapsamında Hürriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Berkay Çakır’ın katıldığı buluşmaya mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Arslan Kıraathanesi’nde gerçekleşen halk buluşmasında konuşan Eşkinat 4 buçuk yıllık süreçte Süleymanpaşa Belediyesinin ilçe genelinde ve Hürriyet Mahallesi’ne yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’ın Süleymanpaşa Belediyesinin hizmetleri kapsamında bilgilendirmeleri ile devam eden buluşma soru cevap ile sona erdi.Eşkinat mahalle sakinlerinin desteğini aldıHürriyet Mahallesi sakinlerinin tüm istek ve şikayetlerini ilettikleri toplantı, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken belediye başkanının ulaşılabilir olmasının ve en ufak sorunların bile iletilip çözülmesinin önemli olduğu dile getirildi. Mahalle sakinleri Başkan Eşkinat ve ekibine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN