Başkan Uyan, TEOG’a girecek öğrencilere başarılar diledi

Başkan Uyan, TEOG’a girecek öğrencilere başarılar diledi

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, 27-28 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TEOG Sınavına katılacak öğrencilere başarılar diledi

Başkan Uyan yayımladığı mesajında, "Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de 8’inci sınıf öğrencilerimizin geleceğini etkileyecek olan Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) yapılacaktır. Sınava girecek olan öğrencilerimiz ile aileleri, bu sınav günü gelene kadar birçok maddi ve manevi fedakarlıklarda bulundular. Geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimize bu sınavda başarılar diliyorum. Ayrıca başarının tek göstergesi de sınav değildir. Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı ve donanımlı olarak vatanına milletine faydalı gençler olarak yetişmesi hepimizin arzusudur. Bu duygu ve düşüncelerle Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) girecek bütün öğrencilerimize bir kez daha başarılar diliyor, onların yetişmesinde büyük emeği geçen fedakar velilerimize ve değerli öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kaydetti.

TEKİRDAĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN