Çorlu Mühendislik Fakültesi’nden Yapay Zeka ve Bilişimin Geleceği konferansı

Çorlu Mühendislik Fakültesi’nden Yapay Zeka ve Bilişimin Geleceği konferansı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) bünyesinde yer alan Çorlu Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirilen ITCTConf17 kapsamında Yapay Zeka ve Bilişimin Geleceği konulu konferans gerçekleştirildi

NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Bölümü öğrencilerinden Hasan Emre Özbir, Utkucan Bıyıklı, Harun Baş, Hikmet Semiz, Ümit Öztürk, Berat Bayır, Seyit Bayır, Ahmet Sina Üstem ve Halil Bozan’ın düzenlediği NKÜ’nün en büyük etkinliklerinden olan ITCTConf17 Çorlu Mühendislik Fakültesi’nde düzenlendi. Siber güvenlik, bulut bilişim ve yazılım geliştirme konularında sunumların yapıldığı konferans Çorlu Mühendislik Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.Panelde alanlarında uzman konuşmacılar yapay zeka ve bilişimin geleceği konularında sunumlar yapıldı. Konferansa katılan konuşmacılardan Deniz Parlak, Devops dünyasında IT operasyonu, Fatih Çiftçi JavaEE dünyasına giriş, Hasan Emre Özer önceden yaparken şimdi yıkmak, Yavuz Özdemir Siber Güvenlikte Kırmızı ve Mavi takım yaklaşımı, Kemal Ogün Işık Dijital dönüşüm ve NoSQL’e geçiş, Selçuk Usta, teknolojinin bir günü, Mesut Aygün ise Cloud dünyasında değişim ve dönüşüm konularında sunumlar gerçekleştirdiler.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN