Çorlu’da Muhtarlar Günü kutlaması

Çorlu’da Muhtarlar Günü kutlaması

19 Ekim 2015 tarihinde Başbakanlık Genelgesi’yle 19 Ekim gününün Muhtarlar Günü olarak belirlenmesi neticesinde bu yıl ülkemizde ikincisi kutlanan muhtarlar günü için Çorlu Atatürk Meydanında program düzenlendi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen programa, mahalle muhtarlarının yanı sıra Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkan Vekili Ahmet Sarıkurt, İlçe Müftüsü Adem Gülmek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri de katıldı.Muhtarları tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Neşe Benek tarafından yapıldı.Programın sonunda katılımcılar günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

TEKİRDAĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN