Hakkari’deki cinayetin zanlısı Tekirdağ’da yakalandı

Hakkari’deki cinayetin zanlısı Tekirdağ’da yakalandı

Hakkari’de bıçaklanarak öldürülen Ramazan Köksal’ın katil zanlısı olarak aranan şahıs Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde yakalandı

Hakkari’de arıcılık yapan Ramazan Köksal, 18 Ağustos tarihinde kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuş, olayın ardından ise güvenlik güçleri katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatmıştı. Yapılan araştırma neticesinde Ramazan Köksal’ın katil zanlısının Kapaklı’da olduğu bilgisini alan Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelinin kimlik tespitini yaptıktan sonra operasyon için düğmeye bastı. Zanlıyı teknik takibe alan jandarma ekipleri kısa süre içerisinde katil zanlısı Fatih Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı.Jandarma karakoluna getirilen şahıs, Ramazan Köksal’ı yanlışlıkla bıçakladığını öne sürdü. Katil zanlısı, ifadesi alındıktan sonra Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.

TEKİRDAĞ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN